Groepsbarbecue strand

Een gezellig BBQ-feest met vrienden/collega’s of familie op het strand? Voor uw barbecue aan het strand kiest u voor strandpaviljoen De Klink te Noordwijk aan Zee. Strandtent De Klink heeft jaren ervaring op het gebied van gezellige strand BBQ’s voor groepen tot 500 personen.

Bij onze groepsbarbecues wordt alles voor u geregeld door een prive-kok, indien u liever zelf wilt barbecueën kijk dan bij onze tafelbarbecue arrangementen (tot 25 personen). Onze barbecue arrangementen zijn te combineren met diverse gelegenheden zoals een trouwerij, bedrijfsuitje, feestavond, strandactiviteiten en nog veel meer.

Is het mooi weer dan kan het feest gedeeltelijk buiten plaats vinden op het verwarmde terras. Bij minder weer hebben wij twee ruime binnenlocaties met serre, ingericht in tropische sferen met vuurkorven, steigerhout en olijfbomen.

BBQ groeps strand


barbecue strand noordwijk aan zee
Wij kunnen groepen ontvangen tot maximaal 500 personen. Bij een barbecue-arrangement gaan we uit van een minimaal aantal van 30 personen. Voor de arrangementen rekenen we een vaste prijs per persoon, inclusief het drinken. Dan weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Kinderen vanaf 3 tot 12 jaar betalen de helft van de prijs.

Wij garanderen 1e klas kwaliteit en zorgen dat uw gasten niets te kort komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw BBQ op strand in Noordwijk.

 

BBQ ARRANGEMENTEN OFFERTE AANVRAGEN

css.php