Feestlocatie strand Noordwijk

Heeft u iets te vieren en zoekt u een leuke en sfeervolle locatie voor uw feest? Voor o.a. een (bedrijfs)feest, verjaardag, borrel, receptie, BBQ, bruiloft of andere gelegenheid, bent u bij ons aan het juiste adres!

Op onze feestlocatie hoeft u zich over het weer geen zorgen te maken. Het is vaak lekker genoeg om buiten te genieten, maar binnen onze sfeervolle binnenaccommodaties worden ook vaak swingende feesten gegeven.

Alle faciliteiten voor een geslaagde avond zijn aanwezig. De stijlvolle sfeer, de goede muziek en het lekkere eten en drinken zorgen voor een perfecte setting voor uw feest op het strand van Noordwijk aan Zee.

feestlocatie strand noordwijk

feest geven strand
U kunt een feestavond altijd combineren met een lunch-, BBQ- arrangement of strandactiviteiten. Op de arrangementen pagina’s vind u diverse mogelijkheden.

Wij bieden bij feesten diverse extra diensten aan waaronder o.a: decoratie, fotograaf, live band of DJ, strandactiviteiten of entertainment. Mocht u iets speciaals in gedachten hebben of specifieke wensen hebben, vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om het perfecte feest te realiseren.

 

FEESTARRANGEMENTEN OFFERTE AANVRAGEN

css.php