Trouwen op strand in Noordwijk

Strandtent de Klink is door de gemeente aangesteld als officiële trouwlocatie in Noordwijk aan zee. Wilt u op het strand trouwen geheel volgens uw eigen wensen? Dan is strandpaviljoen de Klink de perfecte trouwlocatie voor u!

Om deze bijzondere dag onvergetelijk te maken is het vanzelfsprekend dat deze dag vlekkeloos verloopt zodat u en uw gasten volop kunnen genieten. U kunt zelf bepalen hoe uw dag eruitziet. Wilt u bijvoorbeeld een barbecue op het strand met een knallend trouwfeest in de avond (evt. met een live-band of DJ)? Alles word tot in de puntjes verzorgd van de receptie tot het feest.

Trouwen op het strand is mogelijk van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00, het bruiloftsfeest kan uiteraard tot een later tijdstip doorgaan.

trouwen strand trouwlocatie noordwijk


trouwen strand noordwijk

Wanneer u op strand wilt trouwen, dient u niet alleen met ons contact op te nemen voor een geschikte datum voor de bruiloft, maar ook met de afdeling burgerzaken van de gemeente Noordwijk. Meer informatie hierover vind u op de website van Noordwijk.

Contactgegevens gemeente Noordwijk: 
Telefonisch bereikbaar voor al uw vragen van 8.30 uur – 17.00 uur
Telefoonnummer: 071-3660000
Mail: gemeente@noordwijk.nl

Wilt u alvast een impressie krijgen van een trouwerij op het strand bij strandtent De Klink? Bekijk onze trouwfoto’s op locatie.

TROUWARRANGEMENTEN OFFERTE AANVRAGEN

css.php