Zelf barbecueën op strand

Wilt u na een dagje strand in Noordwijk lekker aan zee barbecueën met vrienden of familie? Geniet bij strandpaviljoen De Klink van het gemak van onze tafel BBQ. Ontspannen barbecueën met lekker eten, relaxte muziek en uitzicht op zee…

Als het mooi weer is kunt u heerlijk in het zonnetje op ons terras barbecueën, bij minder weer kunt u binnen barbecueën met uitzicht op strand en de zee.

De tafelbarbecue is een speciale BBQ waarmee u zelf de heerlijkste vlees-, vis- en vegetarische gerechten grillt. De samenstelling van het barbequemenu kunt u afstemmen op uw eigen wensen. Houd u van vis, vlees of bent u vegetarisch? Voor iedereen hebben wij een passend menu.

bbq noordwijk strand


barbecue strandpaviljoen
Strandtent De Klink zorgt voor superverse ingrediënten. Het vlees en vis komt van een zorgvuldig geselecteerde topleverancier.

Onze doe het zelf BBQ’s zijn met name geschikt voor de kleinere gezelschappen van 2 tot 20 personen. Wilt u met meer gasten barbecueën en wilt u graag dat een privé-kok alles voor u regelt? Bekijk dan onze groepsbarbecue arrangementen.

Wij adviseren u om tijdig te reserveren om zo teleurstelling te voorkomen.

 

TAFELBBQ MENU’S TAFELBBQ RESERVEREN

css.php